На Кіровоградщині затримали грабіжника за «гарячими слідами»

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Подія відбулася в одному з сіл Компаніївського району, що на Кіровоградщині.

 Почувши крик потерпілої, яка стала жертвою зловмисника, випадкові перехожі одразу ж викликали міліцію та взялися наздоганяти грабіжника. Спільними зусиллями підозрюваного затримали.
47-річна жителька населеного пункту поверталася ввечері з роботи з райцентру. Як тільки жінка зайшла на неосвітлену ділянку узбіччя, до неї підбіг невідомий та штовхнув на землю. У беззахисної потерпілої зловмисник вирвав з рук сумку і кинувся навтьоки.
Жінка покликала на допомогу і місцеві жителі, що опинилися в цей час неподалік, не залишилися байдужими до її біди. Громадяни зателефонували в міліцію та почали самотужки пошуки кривдника.
Тим часом на місце події прибули і правоохоронці. Знайшли 30-річного грабіжника за однією з будівель, де він сховався, аби перевірити вміст сумки. Побачивши міліцію та громадян, чоловік покинув награбоване і намагався втекти, але це йому не вдалося.
Сумку з особистими речами потерпілої правоохоронці вилучили та повернули жінці.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» кримінального кодексу України, - повідомив начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Триває слідство.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool