На Кіровоградщині затримали чотирьох осіб, які здійснювали незаконний вилов риби

Липень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Факт правопорушення працівники міліції виявили під час проведення рейду спільно з головним державним інспектором Кіровоградрибохорони. У зловмисників вилучено понад 170 кілограмів риби.

Четверо жителів району, віком від 22 до 26 років, прибули на власному автомобілі до водоймища в одному з населених пунктів. Використовуючи заборонене знаряддя – електровудку з акумулятором і капроновими сітками – та у період нересту громадяни здійснювали незаконний вилов риби.
- Унаслідок протиправних дій зловмисниками завдано збитків на суму у понад 16,3 тисяч гривень. Загальна вага виловленого становить близько 176 кг, – повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
Дії осіб кваліфіковано за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

За матеріалами Кіровоградського РВ
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool