На Кіровоградщині затримали чоловіка за пограбування

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Останнім часом до Олександрійського міського відділу міліції стали надходити заяви про крадіжки з приватних домоволодінь.

Громадяни повідомляли про зникнення майна, при цьому вікна та вхідні двері будинку пошкодженими не були. Попередньо встановлено, що раніше судимий за аналогічні злочини чоловік «працював» виключно у будинках приватного сектору, які були не зачинені. Не зупиняла його навіть присутність господарів, які у цей час спали в будинку. Заходячи у помешкання, зловмисник брав гроші та цінні речі – мобільні телефони, побутову техніку. Не гребував він і продуктами харчування.
В одному з будинків господарка прокинулась, почувши шум, але зловмисник зухвало вихопив гаманець, що лежав у сумочці потерпілої, та втік через відкриті вхідні двері.
Працівники карного розшуку Олександрійського міського відділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і затримали чоловіка «на гарячому» відразу ж після вчинення ним крадіжки та вилучили речові докази.
Крім того, вдалося повернути і частину викрадено майна громадян.

- За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» та частино 3 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України,- розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко. – Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі працівники міліції продовжують проводити перевірку щодо можливої причетності затриманого до вчинення схожих кримінальних правопорушень на території міста Олександрії.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool