На Кіровоградщині затримали чоловіка за підозрою у вбивстві

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

У тяжкому злочині підозрюється 53-річний непрацюючий місцевий житель. Перебуваючи у нетверезому стані, громадянин наніс смертельне ножове поранення 26-річному знайомому. За ці дії йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Це вже буде четверта судимість у біографії чоловіка. До цього він тричі потрапляв у конфліктні ситуації, де «перемагав» у суперечках, позбавляючи своїх опонентів життя, відбував чималий термін покарання за ґратами та скоював те саме знову.
Цього разу підозрюваний зустрівся зі своїм знайомим за місцем проживання їх спільного друга.
У приміщенні без опалення, світла й вхідних дверей товариші вирішили влаштувати собі застілля та «поговорити про життя».
Тюремний досвід обох дуже швидко призвів до серйозної сварки, під час якої чоловік, не роздумуючи, вхопив ножа і наніс ним опоненту тяжкі травми. Потерпілий загинув за лічені хвилини.
Місцева жителька, яка мешкала неподалік, почувши шум, увійшла до помешкання, аби пересвідчитися у тому, що у сусідів все нормально. Побачене змусило її пережити справжній шок.
На місце пригоди терміново прибула слідчо-оперативна група районного відділу міліції.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», - розповідає начальник Олександрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Козяр. – За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool