На Кіровоградщині затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень односельцю

Вересень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Під час сварки та бійки між жителями Устинівського району, які разом розпивали алкогольні напої, старший завдав молодшому ножових поранень. За такі дії чоловіку загрожує покарання – від 5 років позбавлення волі.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Повідомлення про подію надійшло до відділення поліції від сусіда потерпілого, якому він розповів про те, що сталося.

«На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що близько місяця тому 73-річний житель села продав помешкання 40-річному знайомому, але ще деякий час мешкав у цьому ж домоволодінні, оскільки окремого житла не мав.

Минулого тижня чоловіки вдома розпивали алкоголь із односельцем, з яким у одного з них згодом почалася сварка. Найстарший учасник застілля начебто намагався вступитися за гостя і у ході сутички завдав його опоненту удару ножем в живіт. Зловмисника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Устинівського відділення поліції Олександр Сокуренко.

Розслідування у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool