На Кіровоградщині затримали чоловіка, якого підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень родичу

Липень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося, напередодні трагедії між 49-річним потерпілим та його 24-річним родичем відбулася гучна сварка. Зловмисник покинув травмованого в будинку, а сам кілька днів ховався у лісосмузі до того, як його розшукали поліцейські. За ці дії тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

«Пригода сталася 17 липня близько 3-ї години ночі в одному з сіл Кіровоградського району. Раніше судимий за крадіжку та грабіж зловмисник, перебуваючи у нетверезому стані, посварився зі своїм батьком і у підсумку дуже сильно його побив. Допомагати родичу бажання не мав, тож залишив тяжко травмованого на підлозі у будинку і втік. Наступного ранку потерпілого знайшли сусіди, викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу.

Поліцейські негайно розпочали пошуки підозрюваного. Знайти чоловіка вдалося лише за три доби. Зловмисник ховався у лісосмузі і настільки не хотів «потрапляти на очі» правоохоронцям, що практично увесь цей час обходився без харчів та пив брудну воду з річки», - розповів начальник Кіровоградського районного відділення поліції Ігор Прохніцький.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool