На Кіровоградщині затримали чоловіка, який перебував у розшуку двох сусідніх держав

Липень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Втікаючи від правосуддя, 49-річний чоловік виїхав до України, змінив прізвище і навіть зміг створити нову родину, однак знову не втримався і вчинив тяжкий злочин. Вдаривши родичку співмешканки гострим металевим предметом, зловмисник близько двох місяців прожив одинаком у лісі. Та втекти цього разу від правоохоронців у нього так і не вийшло.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень особі загрожує до 8 років позбавлення волі. Після цього, відповідно до міжнародних угод, відбудеться екстрадиція. Покарання за скоєні раніше злочини визначатиме вже суд інших держав.

Повідомлення про те, що до районної лікарні з проникаючим ножовим пораненням було доправлено 30-річну жінку, надійшло до Світловодського міськвідділу міліції 1 травня. З пояснень потерпілої, під час сварки з чоловіком своєї родички вона отримала удар у живіт, після чого відчула сильний біль та побачила, що буквально стікає кров’ю.

Почувши крик у дворі, з хати вибігла мати потерпілої, яка й викликала на місце карету швидкої. Як з’ясувалося пізніше, медична допомога була необхідна і кривднику її доньки, адже той дивним чином зумів травмувати і себе. Спочатку чоловік погодився їхати до лікарні, та як тільки автомобіль знизив швидкість, вистрибнув з салону та побіг у невідомому напрямку.

Поки лікарі боролися за життя жінки, травми якої виявилися досить серйозними, зловмисник, не чекаючи візиту правоохоронців, взявся продумувати шляхи подальшої втечі. Для цього йому знадобився теплий одяг, палатка для проживання «на природі», риболовні вудки та сірники. Діставшись до лісової зони неподалік від ріки, чоловік вирішив переховуватись, доки про нього забудуть, а вже потім у черговий раз перебудувати своє життя.

За два місяці рибної дієти зловмисник таки дочекався, поки за ним прийшли правоохоронці.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Та після цього його чекатиме екстрадиція до іншої держави, де йому доведеться відповісти за скоєні раніше тяжкі злочини – вбивство неповнолітньої та зґвалтування.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool