На Кіровоградщині затримали чоловіка, який ножем тяжко поранив неповнолітнього

Квітень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 24-річного жителя одного із сіл району. Чоловік підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 16-річному односельчанину.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про доставлення неповнолітнього місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з пошкодженням внутрішнього органу.
Правоохоронці попередньо встановили, що напередодні пізно ввечері потерпілий перебував у домоволодінні свого знайомого, до якого у гості також завітав інший місцевий житель.
Всі разом вживали алкоголь. Під дією спиртного старший односельчанин розпочав із молодшим сварку, а потім схопив ножа та ударив ним юнака у живіт, а сам втік із будинку.
Господар помешкання викликав швидку, потерпілого госпіталізували до районної лікарні та прооперували. Наразі він перебуває на лікуванні у медичному закладі.
Наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання його знайомого – жителя цього ж населеного пункту.
За словами першого заступника начальника Онуфріївського РВ УМВС в області Анатолія Білка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
Чоловік раніше вже був засуджений за зберігання наркотичних засобів. Зараз йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool