На Кіровоградщині затримали 18-річного вбивцю

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1471 | Коментарі: 0

Співробітниками Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримано раніше судимого 18-річного місцевого жителя. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Напередодні до райвідділу міліції звернулася 69-річна жителька районного центру та повідомила, що її 17-річна онучка минулого вечора не повернулася додому.
Правоохоронці терміново розпочали пошуки неповнолітньої.
Спочатку встановили особу, що спілкувалася з дівчиною того вечора. Завдяки цим свідченням, було встановлено, у що була одягнена зникла та о котрій годині подруги попрощалися і поодинці пішли додому.
Згодом на одній із вулиць міста Долинська працівники міліції виявили жіночу сумку з одягом зі слідами крові. Родичі дівчини впізнали речі. Речові докази майже не залишали сумнівів, що сталося лихо. Та все ж рідні сподівалися на краще. На жаль, наступного дня тіло потерпілої було виявлено у місцевому ставку.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося вийти на слід підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився місцевий житель, якого працівники міліції того ж дня затримали за місцем проживання.
Також з’ясувалися і обставини трагедії. Дівчина вночі поверталася додому. На безлюдній вулиці вона зустріла парубка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він привітався до перехожої, на що, як йому здалося, вона грубо відповіла. Це розлютило хлопця, він витягнув з кишені мотузку, наздогнав дівчину, накинув їй зашморг на шию та почав душити. Коли потерпіла втратила свідомість, затягнув її до недобудованого гаража, познущався зі своєї жертви, потім додушив та викинув тіло у водойму.
У гаражному приміщенні працівники міліції виявили речові докази скоєного злочину – мотузку та взуття потерпілої.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool