На Кіровоградщині затримала бойовика «ДНР» (ФОТО)

Жовтень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України затримали на Кіровоградщині бойовика терористичної організації «ДНР».

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець області у липні 2014 року приєднався до лав терористичної організації «ДНР» та вступив до незаконного збройного формування бойовиків так званого батальйону «Восток».

Зловмисник брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. 

На початку року бойовик залишив терористичну організацію «ДНР» та переїхав до Росії. Співробітники СБ України затримали зловмисника в Гайворонському районі Кіровоградської області, куди він прибув навістити своїх родичів.
Бойовику оголошено про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Кіровоградщина, затримала бойовика «ДНР» , Співробітники Служби безпеки України

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool