На Кіровоградщині засуджено учасників злочинного угрупування

Липень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

За послідовної та принципової позиції прокуратури Кіровоградської області до реального терміну покарання засуджено учасників організованої злочинної групи, які заволоділи майном Одеської залізниці на суму понад 2,4 млн. грн.

Державним обвинувачем у судовому засіданні доведено, що начальником Помічнянського ДЕПО Одеської залізниці створено організовану злочину групу, в складі п’яти осіб, з підпорядкованих йому працівників, які шляхом підробки документів штучно завищували витрати дизельного палива з метою його привласнення та подальшої реалізації.
Таким чином, організована група за період своєї злочинної діяльності завдала збитків Одеській залізниці на суму понад 2,4 млн. грн.
Вказаних осіб визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
Суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив учасникам організованої групи покарання від 7 до 8 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool