На Кіровоградщини засуджені приєднались до благодійної допомоги бійцям АТО

Листопад 19, 2014 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Засуджені відділення господарського обслуговування Кіровоградського слідчого ізолятора обласного управління Державної пенітенціарної служби Українине залишились осторонь від благодійної допомоги, зібравши кошти в розмірі свого одноденного заробітку, на які було придбано та передано шкарпетки бійцям Національної гвардії Кіровоградщини, які відправились в зону АТО.

«Ми намагаємося допомагати чим можемо», — розповів один із засуджених. Так, як ми на даний момент не в змозі боронити суверенітет нашої країни, то хоч матеріально, за рахунок частинки своєї заробітної плати, придбані речі хоч трішки будуть зігрівати наших бійців, адже наближається зима.
Кожен боєць, який зараз обороняє, нашу землю, потребує не тільки таких найнеобхідніших речей, а й тепла, слів вдячності та турботи, адже своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, ціною власного життя, вони наближають день звільнення України.
Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool