На Кіровоградщині заступник Міністра освіти України відвідав музей Василя Сухомлинського

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського сьогодні на Кіровоградщині з робочим візитом побував заступник Міністра освіти України Павло Хобзей.

Урядовець відвідав Павлиську загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів–ліцей імені В.О.Сухомлинського та меморіальний музей, де свого часу жив і працював видатний педагог.

"Я вперше у цьому музеї. Він має достойний вигляд і сюди не соромно завести делегації чи-то з України, чи-то з-поза її меж", - зазначив урядовець.
Звертаючись до педагогічного колективу школи, Павло Хобзей наголосив: "Від вас більше очікують, ніж від пересічної школи, бо саме тут зароджувалась Нова українська школа".

З нагоди 100-річчя від дня народження видатного педагога урядовець відзначив нагрудним знаком Міністерства і науки України "Василь Сухомлинський" вчителя української мови та літератури Павлиської школи імені В.О.Сухомлинського Раїсу Гришину.

На згадку про визначну дату ювілейну монету "Василь Сухомлинський. Серце віддаю дітям" отримали заступник Міністра Павло Хобзей, директор школи Валентина Деркач та директор музею Світлана Різник.

Без подарунку не залишилась і рідна школа Василя Сухомлинського. Голова облдержадміністрації вручив її директору сертифікат на отримання кабінету біології.

"Ми розпочали відзначення 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського. Впродовж останнього року зроблена величезна робота, щоб це було можливим. З обласного і районного бюджету було виділено більше 8 мільйонів гривень. За ці кошти проведено заходи з реконструкції музею Педагога та благоустрою території школи. Роботи дійсно зроблено якісно, тому гості з усієї України та із-за кордону, які приїдуть до Павлиша, в черговий раз зможуть пересвідчитись, що для нас, мешканців області, дуже важливий внесок Василя Сухомлинського в сучасну освіту," – підкреслив голова облдержадміністрації.

Заступник Міністра освіти України разом із керівництвом області та району поклали квіти до могили Василя Сухомлинського.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool