На Кіровоградщині застрелили 16- річного хлопця

Серпень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

У одному із населених пунктів Новоархангельського району вночі 16-річний місцевий житель отримав смертельне вогнепальне поранення із мисливської рушниці. Правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину, зброю вилучили. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

О 4.30 ранку до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення грудної клітини справа доставлено жителя одного із сіл району. Незважаючи на зусилля лікарів, юнак помер.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі своїм родичем та ще одним місцевим жителем перебували біля розважального закладу у населеному пункті.
Згодом до приміщення бару під’їхав автомобіль, з якого вийшло два молодих чоловіки. Між ними та компанією потерпілого виникла сварка, яка переросла у бійку, під час якої один із молодиків дістав із транспортного засобу рушницю та здійснив постріл. Куля влучила у найменшого учасника конфлікту.
Після цього чоловіки швидко сіли до автомобіля і зникли з місця пригоди. А родич та знайомий відвезли потерпілого до лікарні.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 29-річний житель одного зі сіл району. З’ясувалося також, що чоловік вистрелив із рушниці, яка належить його 24-річному знайомому – жителю районного центру.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зброю вилучено. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool