На Кіровоградщині застерегли громадян від необачних вчинків на воді

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

Як не прикро, але відпочинок біля водойм може мати невідворотні наслідки, якщо не замислюватись про безпеку та недотримуватись правил безпечного відпочинку на воді. Щоб запобігти трагедіям, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу у місцях масового відпочинку на водних об’єктах.

26 липня профілактичну роботу було проведено на березі річки Чорний Ташлик, що у с. Воронівка Новоукраїнського району.

Спілкуючись з відпочивальниками, представники Новоукраїнського районного відділу та Управління ДСНС в області застерегли від необдуманих вчинків: стрибків з мостів, скель та дамб, оскільки так можна не тільки отримати серйозні ушкодження і травми, а й загинути, плавання у місцях зі швидкою течією, небезпечних жартів і пустощів на глибині, поєднання купання зі зловживанням алкогольних напоїв, безконтрольності за дітьми. На завершення розмови рятувальники вручили громадянам листівки з правилами безпеки на воді. 

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool