На Кіровоградщині зарізали двох чоловіків

Квітень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

За попередніми даними, тяжкий злочин було скоєно через ревнощі.

Посварившись зі співмешканкою, зловмисник вирішив з’ясувати стосунки з її колишнім чоловіком. Під «гарячу руку» потрапив також і товариш потерпілого. Отримані ножові поранення виявилися для двох громадян смертельними. За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.
Пригода сталася в одному з сіл Знам’янського району. 30 березня до міліції телефоном надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних домоволодінь виявлено тіла двох людей з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та працівники Управління карного розшуку УМВС в області. Протягом кількох годин правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його.
Як з’ясувалося, 39-річний зловмисник лише півроку тому повернувся з в’язниці, де відбував покарання за крадіжки. Повернувшись до населеного пункту, оселився у подруги, яка проживала зі своїм сином. Увечері, коли сталася трагедія, чоловік повернувся додому напідпитку та взявся з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Не бажаючи терпіти таку поведінку, жінка з сином зібрали речі та пішли з дому.
У цей час нетверезий та розлючений співмешканець замислився над тим, хто саме міг би бути «справжньою причиною» сімейного розладу. Відчуття ревнощів змусило його пригадати про першого чоловіка коханої та негайно «відвідати» його за місцем проживання.
У момент, коли до хати зайшов односельчанин, господар сидів разом з товаришем за столом. Після нетривалої розмови та сварки підозрюваний наніс 60-річному чоловіку та його 44-річному товаришу тяжкі ножові поранення, які виявилися для них смертельними.
Як повідомив перший заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області Дем’ян Таршин, оперативникам вдалося затримати зловмисника за кілька годин. При огляді його помешкання було виявлено ніж та одяг, вимащені кров’ю.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool