На Кіровоградщині запустили продаж квитків на автобус в Приват24

Серпень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1417 | Коментарі: 0

Жителі Кіровоградщини мають змогу придбати квиток для подорожі на автобусі онлайн у будь-якому напрямку з АС Кропивницького чи іншого міста України в Приват24.

Аби придбати квиток на автобус зовсім не потрібно їхати на автовокзал та вистоювати черги до кас. Легко, швидко та, головне, без проблем та клопотів можна не лише придбати квиток на потрібну дату та маршрут, але й обрати місце.

“Вже не один рік купую квитки на поїзд в Приват24, - розповідає кропивничанка Неля Бабій. - А тут зайшла у відділення і мені розповіли про можливість купувати квитки ще й на автобус. Ура, прощавай черги біля кас на автостанціях. Я часто катаюсь по області, постійно у відрядженнях, тому й знаю з власного досвіду, що таке придбати квиток у потрібному напрямку та на потрібну дату. Про можливість вибору місця там навіть не мріється:). Це просто чудово, що можна купувати квитки онлайн”.

Сервіс продажу квитків на транспорт через Інтернет або термінал ПриватБанку став сьогодні одним із найпопулярніших сервісів не лише в нашій області, але й в Україні. Зручно, і швидко, всього за декілька хвилин та кліків, електронні квитки можна придбати на спеціальному сайті, у інтернет-банкінгу Приват24 , користуючись мобільним додатком на смартфоні. Крім того, для зручності клієнтів, працюють сервіси продажу квитків і у терміналах самообслуговування та відділеннях ПриватБанку.

“Популярність придбання квитків на потяги, автобуси, літаки через сервіси ПриватБанку постійно зростає, - розповідає Наталія Кірєєва, керівник Направлення роздрібні продажі Кіровоградської філії ПриватБанку. - Адже стати щасливим власником проїздного білету можна не виходячи з дому і буквально в пару кліків. Меню Інтернет-банку Приват24 не змусить нікого ні хвилюватись, ні нервувати. Воно зрозуміле та доступне навіть немовляті. Якщо все ж таки виникають проблеми, то онлайн-підтримка - в допомогу кожному. Окрім того, тільки в нашому банку покупці квитків можуть брати участь у різних акціях, які ми проводимо разом із MasterCard”.

З початку нинішнього року через сервіси продажу електронних квитків ПриватБанку жителі Кіровоградщини придбали більше 56 тис. квитків, що у 3 рази більше, ніж за такий же період минулого року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool