На Кіровоградщині започатковують проект Туристичний вікенд на Хуторі Надія

Липень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці та гості міста!

Обласна державна адміністрація, управління культури і туризму облдержадміністрації та Кіровоградський обласний краєзнавчий музей започатковують проект «Туристичний вікенд на Хуторі Надія».
Немає змоги переносити спеку? Хочете цікаво і змістовно провести вихідні з рідними та друзями?
Зовсім недалеко від розігрітого задушливого міста, у 35 км, розташувалась «оаза в степу» - заповідник-музей І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого) Хутір Надія. Не дарма про цей куточок кіровоградської землі знають по всій Україні та за її межами. Хутір Надія пам’ятає славетних митців, які його відвідали протягом багатьох років, а передусім – корифеїв українського театру.
Тут ви зможете погуляти живописними алеями, скуштувати джерельну воду, посидіти на березі ставка. А співробітники обласного краєзнавчого музею, заповідника запропонують вам екскурсії по території та у меморіальному музеї, познайомлять з експозицією єдиного у світі, першого в Україні – музею історії українського хореографічного мистецтва. Ще планується проведення розважальних і концертних програм у виконанні талановитих аматорів Кіровоградщини, виставок-продажів творів декоративно-ужиткового мистецтва, інтерактивних розваг тощо.
Вартість обслуговування у заповіднику-музеї І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого) Хутір Надія під час акції: 6,0 гривень – вхідний квиток на територію заповідника, екскурсійне обслуговування та 6,0 гривень - вхідний квиток у музей історії українського хореографічного мистецтва, екскурсійне обслуговування.

У липні-жовтні 2012 року у вихідні дні о 10.00 на вас чекатиме автобус на площі Б.Хмельницького (біля Кіровоградського академічного театру ляльок). Вартість проїзду -14 гривень (м.Кіровоград – Хутір Надія – м.Кіровоград). Повернення до м.Кіровограда – о 14.00.

Довідки за телефонами: (0522) 312733, 223597, 271832, 278261


21 липня (субота)

· Пізнавальна програма «Чарівний світ народного умільця» - зустріч з майстринею декоративно-ужиткового мистецтва Вірою Кравченко, майстер-клас майстрині.
· Розважально-ігрова програма для дітей «Зумій зробити сам».
· Екскурсійне обслуговування у заповіднику-музеї І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого)Хутір Надія та музеї історії українського хореографічного мистецтва.

22 липня (неділя)

· Концерт джазової музики у виконанні музичного колективу Кіровоградського РБК та ігрова програма.
· Екскурсійне обслуговування у заповіднику-музеї І.К.Тобілевича (Карпенка-Карого)Хутір Надія та музеї історії українського хореографічного мистецтва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool