На Кіровоградщині закликають жителів області неухильно дотримуватись правил безпеки

Січень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 600 | Коментарі: 0

29 січня рятувальники Компаніївського та Олександрійського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з поліцією та соцпрацівниками провели профілактичні відпрацювання житлових секторів селища міського типу Компаніївка та села Звенигородка, що у передмісті Олександрії.

Під час спілкування з громадянами працівники Служби порятунку розповіли про ситуацію, яка склалася в області із загибеллю людей на пожежах, та наголосили, що до трагічних випадків найчастіше призводить людська неуважність, необережність з вогнем та нехтування вимогами пожежної безпеки, зокрема при використанні опалювальних приладів. 

Батькам рятувальники наголосили на тому, що у жодному разі не можна залишати дітей без нагляду, важливо слідкувати, як вони проводять вільний час, та пояснювати, до яких небезпечних наслідків можуть призвести пустощі з вогнем. Сірники, запальнички необхідно зберігати у недоступних для малечі місцях.

Отримали від учасників рейду жителі Звенигородки й Компаніївки настійні рекомендації триматись подалі від водойм, не виходити на тонку кригу та не пускати дітей.

Громадянам вручили тематичні листівки із застереженнями, порадами щодо дій у разі надзвичайної події та вказаним номером виклику пожежно-рятувальної служби – «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool