На Кіровоградщині закликають подбати про збереження майна в сезон літніх відпусток

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 662 | Коментарі: 0

У цей період багато містян вирушають у подорожі, у тому числі і за кордон, або ж обирають відпочинок на дачі. 

Тож для господарів помешкань нагальним є питання збереження цілісності оселі та майна. Поліція охорони нагадує громадянам, що вирішити таку проблему легко за допомогою сучасних засобів охоронної сигналізації.

Сучасна охоронна сигналізація – це комплекс датчиків і контрольних приладів, здатних відстежити вторгнення зловмисників, а також – пожежу, витік води і ряд інших неприємностей.

За консультацією та інформацією можна звернутися за телефонами Контактно-інформаційного центру, або за адресами підрозділів поліції охорони Кіровоградської області, які можна знайти за посиланням.

Після надходження заявки її одразу передають відповідальному інженеру, який негайно зв'яжеться із замовником та у зручний для нього час прибуде за вказаною адресою.

Оглянувши квартиру, фахівець надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, розробить план-схему встановлення датчиків, надасть відомості щодо вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Телефони Контактно-інформаційного центру (дзвінки здійснюються згідно тарифів операторів):
080 050 22 20
097 050 22 20
073 050 22 20
099 050 22 20

Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool