На Кіровоградщині закликають дотримуватись правил безпеки під час травневих свят

Квітень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують роз’яснювати та навчати громадян правилам пожежної безпеки.

Рятувальники наголошують, що будь-яка пожежа, чи то в житловому секторі, чи в екосистемі, однаково шкодить людині – її здоров’ю, життю, господарству. Щоб не дати можливості руйнівному вогню порушити звичний плин життя, потрібно знати і повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки.

27 квітня фахівці районних підрозділів У ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у м. Новоукраїнка та смт Компаніївка. Жителям райцентрів нагадали правила безпечного користування відкритим вогнем, електричними побутовими приладами, газовим обладнанням тощо. Громадянам наголосили, що у процесі спалювання сміття на присадибних ділянках можна легко втратити контроль над вогнем і незчутись, як він перекинеться на житловий будинок або господарські споруди. Працівники Служби порятунку також нагадали про обережність з вогнем під час розкладання багать на відпочинку за містом або у лісі. Крім того, у спілкуванні з мешканцями міста та селища торкнулись питання безпеки при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни, які нерідко трапляються громадянам під час городніх та польових робіт і навіть на відпочинку. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool