На Кіровоградщині загорівся трактор

Червень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

22 червня о 12:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави по вул. Шкільній у с. Новий Стародуб Петрівського району.

На місці пожежі було з’ясовано, що зайнялось 2 га сухої трави на відкритій території. Бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове о 13:20 пожежу ліквідували.

Наступне повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» о 14:33. Як з’ясувалось, по провул. Чернова у м. Олександрія зайнялось 2 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 14:45 пожежу було локалізовано та о 14:53 – ліквідовано.
О 14:10 бійці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка залучались на ліквідацію загоряння 20 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння, що розташоване по вул. Озерній с. Дмитрівка Знам’янського району.
Також бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували займання 10 м2 сміття на відкритій території по вул. Байкальській в обласному центрі. А рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія приборкали загоряння 300 м2 очерету біля місцевого ставка с. Нова Осота Олександрівського району.
О 21:16 бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка приборкали пожежу 2 м2 трактора Т-150 за межами селища.
Крім цього, о 22:15 сталось ще одне загоряння по вул. Зоряній у с. Межирічка Голованівського району. Там горіло 2 м2 перекриття сінника на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ пожежу о 22:25 локалізовано та о 22:32 - ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool