На Кіровоградщині загорівся сінник

Червень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались на гасіння 2 пожеж у житловому секторі.

Так, 7 червня о 10:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Миру с. Капітанка Голованівського району.

Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 30 м2 господарчої споруди та 300 кг сіна врожаю 2019 р. на території приватного домоволодіння. Об 11:18 рятувальники локалізували пожежу та об 11:44 – ліквідували. До гасіння залучалось 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Побузьке.

Вже 8 червня о 00:01 стало відомо про займання по вул. Ольги Кобилянської в обласному центрі. На місці події було встановлено, що горить 3м2 домашніх речей та 3 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 00:19 займання було локалізоване та о 00:36 – ліквідоване. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

На Кіровоградщині загорівся сінник

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool