На Кіровоградщині загорілася автівка (ФОТО)

Серпень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1876 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в смт Власівка Світловодської МТГ Олександрійського району.

Біля одного з будинків на вул. Шевченка зайнявся двигун легкового автомобіля Peugeot 607. О 13:12 силами вогнеборців 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та місцевої пожежної команди смт Власівка займання було ліквідоване.

загорілася автівка


О 17:30 бійці 19-ї ДПРЧ залучались на гасіння пожежі 1,5 га сухої рослинності на вул. Курчатова м. Новоукраїнка.
Вже 6 серпня о 04:15 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шкільній с. Брусівка Устинівської СТГ Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на території приватного домоволодіння горіло 40 м2 житлового будинку. О 06:55 пожежу загасили рятувальники 22-ї ДПРЧ смт Устинівка.

загорілася автівка


В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool