На Кіровоградщині загинув чоловік, який стрибнув з греблі

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

16 липня у ставку с. Марфівка Долинського району втонув 25-річний чоловік. Цього дня він пішов з дому на берег місцевої водойми, де розмовляв із знайомими пастухами.

Раптом хлопець заявив, що стрибне з греблі, проте, його словам ніхто не надав значення та не спинив. Але він вирішив не зволікати, вийшов на греблю і стрибнув у воду. Спроба виявилась невдалою. Потерпілий не з’являвся на поверхні води, тому односельчани викликали Службу порятунку. Прибувши на місце події, працівники державної пожежно-рятувальної частини №20, знайшли тіло загиблого та вилучили з водойми.
На жаль, з початком купального сезону, зростає кількість загиблих на воді. Шановні жителі області, нагадуємо вам основні правила безпеки на воді: купаючись, не запливайте за огороджувальні буї, не вилазьте на технічні та попереджувальні знаки, не підпливайте до човнів, а також не стрибайте у воду із плавзасобів, непристосованих для цього споруд, в місцях, де невідомі глибина та стан дна водойми.
Уникайте купання в затоплених кар'єрах, штучних каналах, озерах, які використовуються з промисловою метою, пожежних водоймах тощо. Відпочивайте в місцях, які спеціально облаштовані для купання, де є рятувальні пости та перевірене дно водойми. Цінуйте своє життя!
Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool