На Кіровоградщині загасили три пожежі різного характеру.

Січень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про займання легкового автомобіля на трасі М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине біля смт Новоархангельськ Голованівського району.

Силами новоархангельського підрозділу пожежу загасили о 05:31.

О 07:28 стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Івана Франка у м. Світловодськ Олександрійського району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу в одноповерховому житловому будинку горіло 20 м2 домашніх речей. Під час ліквідації пожежі бійцями світловодського підрозділу виявлено тіло загиблого власника будинку 1972 року народження. Пожежу було ліквідовано о 09:50.
Наступного дня о 02:30 стало відомо про пожежу у приватному секторі на вул. Космонавтів у м. Новомиргород Новоукраїнського району. Там сталося займання 80 м2 покрівлі та 5 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку. Завдяки оперативним діям бійців 25-ої пожежно-рятувальної частини пожежу було ліквідовано о 04:13 та врятовано житловий будинок.

Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool