На Кіровоградщині загасили п’ять пожеж у житловому секторі

Січень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини загасили п’ять пожеж, які виникли у приватних житлових будинках, квартирах та на подвір’ях мешканців області.

О 04:35 виникла пожежа 30 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння на вул. Короленка у м. Олександрія. Пожежу локалізовано о 05:16 та о 06:17 ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташований житловий будинок.

Особовим складом (8 рятувальників та 2 одиниці техніки) 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна спільно з вогнеборцями Піщанобрідської місцевої пожежної команди о 16:28 було локалізовано та о 17:41 ліквідовано пожежу 20 м2 речей домашнього вжитку у житловому будинку на вул. Калініна у м. Помічна, повідомлення про яку надійшло до Служби порятунку «101» о 15:58.

У м. Світловодськ на вул. В. Бойка рятувальниками 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 18:11 локалізовано та о 18:18 ліквідовано пожежу 4 м2 речей домашнього вжитку у квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. До гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 17 ДПРЧ.

Дві пожежі загасили рятувальники обласного центру. По вул. Тульській о 21:20 спалахнув електролічильник та 1 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький. По вул. Осьмьоркіна о 03:15 зайнялась покрівля приватного житлового будинку на площі 25 м2 та 3 м3 дров у дровнику. Пожежу було локалізовано о 04:07 та о 05:19 ліквідовано о силами особового складу (14 рятувальників та 4 одиниці техніки) 5-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Кропивницький. Травмованих чи загиблих в усіх перелічених випадках не виявлено.

Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool