На Кіровоградщині загасили десять пожеж (ФОТО)

Травень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили десять пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині загасили десять пожеж

На Кіровоградщині загасили десять пожеж

На Кіровоградщині загасили десять пожеж


Так, 20 травня об 11:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Приморській м. Світловодськ. На час прибуття рятувальників горів 1 м2 речей домашнього вжитку в квартирі дев´ятиповерхового житлового будинку. Об 11:57 пожежу було ліквідовано силами світловодських рятувальників.

О 12:26 стало відомо про займання біля с. Млинок Онуфріївської територіальної громади. Там загорілось 4 м2 комбайна СLAAS COMMANDOR 116s 1989 р.в., на відкритій території. О 13:10 пожежу було ліквідовано онуфріївськими вогнеборцями.

О 13:57 стало відомо про займання на вул. Миру с. Сасівка Компаніївської територіальної громади. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 25 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке о 14:43 було ліквідоване компаніївськими рятуввальниками.

У с. Криничне Устинівської територіальної громади загорілось 0,5 т. соломи в тюках врожаю 2022 року на відкритій території біля приватного домоволодіння. О 18:43 пожежу було ліквідовано силами устинівських вогнеборців.

Вже 21 травня о 04:33 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Козацькій салового товариства «Івушка» м. Олександрія. Там загорілось 12 м2 домашніх речей в дачному будинку. О 05:25 пожежу ліквідовали олександрійські рятувальники.

Крім того, пожежно-рятувальні підрозділи області загасили 5 пожеж сухої рослинності та сміття на відкритій території: біял с.Катеринівка Долинської СТГ - 500 м2 очерету, біля с. Коколове Піщанобрідської СТГ - 0,08 га сухої трави та чагарників, на вул. І. Усенка обласного центру - 20 м2 сухої трави та гілля, на вул. Європейській смт Добровеличківка - 30 м2 очерету та на вул. Центральній с. Обознівка Катеринівської СТГ - 900 м2 очерету та двох дерев.

Загиблих та травмованих на пожежах немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool