На Кіровоградщині загасили 6 пожеж рослинності та сміття

Червень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградської області 6 разів виїздили за викликом на пожежі трави та сміття.

Так, вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії двічі гасили такі пожежі: о 10:00 горіло 200 м2 трави та сміття в с. Ульянівка та о 12:30 – 150 м2 рослинності в с. Морозівка Олександрійського району.

Рятувальники 14-го Державного пожежно-рятувального посту смт Побузького ліквідували загоряння сміття на площі 5 м2 в смт Побузьке о 10:30. У Малій Висці о 13:00 надійшло повідомлення про пожежу 3 м2 сміття в підвальному приміщенні 5-поверхового житлового будинку. Пожежу загасили рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска. У Кропивницькому вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону виїздили на гасіння 10 м2 сміття в районі вул. В. Нікітіна в обласному центрі. Та о 21:17 рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородки загасили пожежу сухої трави на площі 5 м2 за межами районного центру.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій крок, що може призвести до пожежі – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool