На Кіровоградщині загасили 4 пожежі різного характеру

Липень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 571 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж у оселях і на обійстях громадян, а також на відкритих територіях.

Так, 26 липня о 08:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Транспортній м. Знам’янка. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 2 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 08:19 рятувальники локалізували пожежу та о 08:34 – ліквідували. До гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

О 10:02 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Парковій смт Вільшанка. Там зайнялася господарча споруда на площі 15 м2 та 3 м3 дров на території приватного домоволодіння. О 10:42 рятувальники локалізували пожежу та об 11:07 – ліквідували. До гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка.

О 10:35 стало відомо про пожежу на полі біля смт Побузьке Голованівського району, де зайнялось 1 га пожнивних залишків пшениці. Особовим складом 14-го Державного пожежно-рятувального поста смт Побузьке об 11:24 пожежу було локалізовано та о 12:41 – ліквідовано. До гасіння залучались 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.
Вже 27 липня о 02:05 повідомили про пожежу 30 м2 сміття на вул. Київській м. Кропивницький. Займання оперативно загасили бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool