На Кіровоградщині загасили 11 пожеж сухої трави

Серпень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 11 разів залучались до гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях.

Так, тричі виникали загоряння трави у м. Кропивницькому: о 15:38 на вул. Мінська (800 м2), 16:55 на вул. Лермонтова (20 м2) та о 18:01 на вул. Мечникова (300 м2).

Двічі гасили подібні пожежі рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської: об 11:30 загорілось 1,7 га трави біля с. Братський Посад та о 21:03 пожежа на такій же площі сталась на околиці с. Бокове Долинського району.

Також двічі виїжджали на ліквідацію загорянь трави загальною площею 200 м2 рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска. По одному випадку пожеж сухої рослинності виникло в Устинівському (с. Мальчувате 200 м2), Добровеличківському (с. Червона Поляна 60 м2), Бобринецькому (с. Вереміївка 1,5 га) та Новоукраїнському районах (м. Новоукраїнка 70 м2).

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій крок, що може призвести до пожежі – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool