На Кіровоградщині заборонять рух вантажівок державними дорогами

Травень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

З 1 червня - сезонні обмеження руху на дорогах Кіровоградщини

На Кіровоградщині заборонять рух вантажівок державними дорогами з 1 червня. Про це повідомляє Служба автодоріг у Кіровоградській області.

«Ці обмеження сезонні і стосуються руху великовагового транспорту у денну пору для збереження доріг загального користування, на яких встановлені відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Заборона стосується транспорту фактичною масою більше 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн. Виняток становить великоваговий транспорт, який перевозить небезпечні та швидкопсувні вантажі, а також живих тварин і птицю, а також перевезення, які пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій», - зазначили у Службі.

Обмеження руху запроваджується при температурних показниках повітря вище +28 градусів за Цельсієм. Водії мають декілька варіантів для того, щоб перечекати спекотний період.

«Водії можуть перечекати спекотний період на майданчиках для тимчасової стоянки транспортних засобів в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу, а також відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися нашою Google мапою: https://bit.ly/3tW0aKP. крім цього, можна користуватися TIR-паркінгом. Мапа їхнього розташування за посиланням: https://bit.ly/2RZMRf2», - додають у Службі автодоріг.

У САД зазначають, згідно з чинним законодавством, дотримання водіями вантажних засобів сезонних обмежень та вагових параметрів перевіряють територіальні підрозділи Укртрансбезпеки та обласні підрозділи Національної поліції України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool