На Кіровоградщині за січень виявлено 41 порушення митного законодавства

Лютий 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

За перший місяць 2014 року оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів виявлено 41 порушення митних правил. За попередньою оцінкою вартість предметів правопорушень становить 15,7 млн. грн.

У порівнянні з минулим роком кількість виявлених митних правопорушень зросла у 2,3 разів.
Найпоширенішими є випадки переміщення товарів з приховуванням від митного контролю або з поданням підроблених чи неправдивих документів (товари народного споживання, обладнання, сировина, будівельні матеріали, автомобіль). За даними фактами порушено16 справ.
За цей період також було зафіксовано 14 порушень при вчиненні дій з товарами, ввезених в Україну поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю (будівельні матеріали, товари народного споживання, обладнання).
У 7 випадках виявлено придбання чи використання легкових автомобілів, скутерів та тютюнових виробів, ввезених в Україну з порушенням митного законодавства.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool