На Кіровоградщині за пропозицію хабара затримали двох осіб (фото)

Липень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині Службою безпеки України у співпраці із прокуратурою області за фактом пропозиції неправомірної вигоди у розмірі 35 тис. доларів США затримано двох осіб.

Затриманими виявилися мешканці міста Дніпро, приватний адвокат та власник групи компаній-виробників медичних препаратів, які намагалися надати неправомірну вигоду у розмірі 35 000 доларів США посадовим особам слідчого відділу прокуратури Кіровоградської області за повернення раніше вилученої контрафактної продукції та закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного виробництва медичного спирту та реалізацією медичних препаратів на території декількох областей.

В ході передачі адвокатом та бізнесменом першої частини коштів старшому слідчому СВ прокуратури Кіровоградської області розмірі 50 000 гривень, проведено затримання зазначених осіб в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі слідчі дії стосовно затриманих осіб тривають, вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області

На Кіровоградщині Службою безпеки України у співпраці із прокуратурою області за фактом пропозиції неправомірної вигоди у розмірі 35 тис. доларів США затримано двох осіб.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool