На Кіровоградщині за позовом прокурора державі повернуто сільськогосподарські землі вартістю 55 млн грн

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури Кіровоградської області з протиправного користування повернуто землі сільськогосподарського призначення вартістю 55 млн грн.

Підставою звернення до суду стало те, що державне підприємство «Конярство України» у порушенням вимог земельного законодавства уклало правочин про спільну діяльність з аграрним товариством на обробіток 3 тис га ріллі, розташованої на території Онуфріївського району, не маючи на те жодних правових підстав.
Наразі, господарським судом Кіровоградської області договір про спільну діяльність визнано недійсним. Аграрне товариство зобов’язано припинити на земельній ділянці господарську діяльність та повернути державі 3 тис га ріллі вартістю 55 млн грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool