На Кіровоградщині за минулу добу виникло 23 випадки пожеж сухої рослинності

Квітень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

За добу 3 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 23 рази залучались до ліквідації пожеж сухої рослинності.

У Кропивницькому та Кіровоградському районі (с. Степове та с. Високі Байраки) сталось найбільше таких пожеж: загалом рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького протягом доби загасили 11 пожеж сухої трави на площі близько 4650 м2.

По два випадки загорянь сухої минулорічної рослинності виникло у Олександрівському районі загальною площею близько 300 м2 (с. Могилів Курінь та с. Любомирка) та Олександрійському районі на площі 1300 м2 (с. Морозівка та с. Олександрівка).
По одному випадку пожеж трави виникло в Устинівському, Новоархангельському, Долинському, Знам’янському, Гайворонському, Новоукраїнському, Новомиргородському, Вільшанському районах.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


Прес-служба У ДСНС в області

За добу 3 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 23 рази залучались до ліквідації пожеж сухої рослинності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool