На Кіровоградщині за минулу добу сталось 8 пожеж в екосистемі

Червень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась 8-ма випадками пожеж сухої рослинності, які виникли на території Кіровоградської області.

Так, тричі виїжджали на гасіння таких пожеж рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської, загалом вони приборкали загоряння трави загальною площею 3,3 поблизу с. Зелений Гай, с. Більшовик та за межами районного центру.

По одному випадку пожеж сухої рослинності виникло в Онуфріївському (с. Куцеволівка), Олександрійському (с. Приютівка), Маловисківському (с. Березівка), Світловодському (с. Велика Андрусівка) районах та в м. Новоукраїнці.

Шановні громадяни! Наша спільна турбота – пожежі в екосистемі, які виникають виключно з вини людини. Випадково кинутий недопалок чи необережне поводження з вогнем за годину знищить суху рослинність або сміття разом із родючим шаром ґрунту на великій площі, і одночасно загине цілий мікросвіт, на відновлення якого знадобляться роки. Не будьте байдужими, бережіть життя!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool