На Кіровоградщині за минулу добу приборкали 6 пожеж різного характеру

Серпень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 592 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано 6 пожеж різного характеру.

Чотири рази виїздили на гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 

Так, об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дунайській в обласному центрі. Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить 4 м2 домашніх речей в одноповерховому житловому будинку. Силами бійців 1-го ДПРЗ м. Кропивницький об 11:23 пожежу було локалізовано та об 11:39 – ліквідовано. Згодом на вул. Волкова о 13:57 загорілось 0,5 м2 домашніх речей у квартирі на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Загоряння приборкано о 14:01.

А на вул. Короленка о 15:20 вогнеборці загасили пожежу 6 м2 сміття на відкритій території. Крім того, о 15:43 рятувальники 1-го ДПРЗ залучались на гасіння пожежі 9 м2 торговельного обладнання, 25 м2 облицювання стін та стелі металевого кіоску на вул. Преображенській обласного центру.

Цього ж дня рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 13:08 ліквідували пожежу 6 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Переможців районного центру.
Бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове о 20:45 загасили пожежу 5 м2 домашніх речей та меблів у металевій споруді на території приватного домоволодіння на вул. Святковій смт Петрове.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool