На Кіровоградщині за минулу добу ліквідували 10 пожеж господарчих споруд

Квітень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

За добу, що минула рятувальники Кіровоградського гарнізону 10 разів залучались до ліквідації пожеж господарчих споруд.

Так, 0б 11:06 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул.Панфьорова у м. Кропивницький. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів з’ясувалося, що пожежею охоплено 3 м.кв. одноповерхової надвірної споруди. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону об 11:21 пожежу було локалізовано та о 11:31 – ліквідовано. О 12:10 рятувальники 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу 24 м.кв. господарчої будівлі на території приватного домоволодіння на вул. Пушкіна у м. Мала Виска. Двічі довелось виїжджати на пожежі господарчих споруд співробітникам 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини: о 12:30 на вул. Народну м. Бобринець та о 14:10 у с. Дібрівка Бобринецького району. Рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький о 13:59 виїжджали на ліквідацію пожежі 40м.кв. господарчої надвірної споруди на вул. Ватутіна у с. Новоолександрівка Кіровоградського району. Бійці ДСНС Вільшанського району о 16:45 ліквідували пожежу 12 м.кв. покрівлі господарчої будівлі та 1 м3 дров на вул.Алфатар смт Вільшанка. О 22:12 силами бійців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький була ліквідована пожежа 12 м.кв. надвірної споруди на вул.. Шкільній у с.Могутнє Кіровоградського району. У м. Долинська місцевий підрозділ пожежно-рятувальної служби о 22:50 виїздили на пожежу 12 м.кв. покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Чкалова м. Долинська. О 00:27 бійці 1-ої та 6-ої Державних пожежно-рятувальних частин м. Кропивницький залучалися до ліквідації пожежі 10 м. кв. покрівлі дачного будинку у садовому товаристві «50 років Жовтня» у Фортечному районі обласного центру. Двома годинами пізніше рятувальники 28-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка ліквідували пожежу будівлі, яка не експлуатується на вул. Центральній с. Сасівка Компаніївського району. Загиблих та постраждалих на жодній із пожеж не виявлено. Причини усіх займань наразі встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool