На Кіровоградщині за фактом грабежу поліцейські розслідують кримінальне провадження

Серпень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 608 | Коментарі: 0

Працівниками Новоукраїнського відділу поліції затримано чоловіка, який проник на територію домоволодіння та, у присутності неповнолітньої дитини, виніс з підсобного приміщення пристрій для подрібнення зерна. 

«В результаті проведених оперативно розшукових заходів працівникам поліції встановлено особу підозрюваного. Ним виявився 49-річний житель іншого району. 

Після скоєння злочину чоловік продав крадене майно, а гроші витратив на власні потреби», - розповідає начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

На даний час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool