На Кіровоградщині за добу загасили п’ять пожеж (ФОТО)

Лютий 13, 2023 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру.

Так, 12 лютого о 08:44 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу по проїзду Аджамському у м. Кропивницькому. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 металевої споруди. Силами особового складу 1-го державного пожежно-рятувального загону об 11:57 пожежу було ліквідовано.

О 13:18 того ж дня стало відомо про пожежу на вул. Дніпровській в обласному центрі. Там сталося загорання 20 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння, яке о 14:28 загасили бійці кропивницьких підрозділів.

Вже 13 лютого о 04:21 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Польовій в с. Черняхівка Соколівської громади Кропивницького району. Там зайнялося 1,5 м 2 пластикової ємності в господарчій будівлі на території приватного домоволодіння. О п’ятій ранку загорання загасили пожежні 1-го державного пожежно-рятувального загону.

Крім того, впродовж доби рятувальники 1-ої пожежно-рятувальної частини двічі залучались на гасіння сміття в пластикових контейнерах у Подільському районі м. Кропивницького.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool