На Кіровоградщині за добу виникло дві пожежі

Травень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж.

Так, о 15:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Світанковій м. Новоукраїнка. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 речей домашнього вжитку у приватному житловому будинку. О 17:00 пожежу приборкали бійці19-ї пожежно-рятувальної частини. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 19:01 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Капустяного с. Івангород Олександрівської громади Кропивницького району. На місці події з’ясувалося, що горить 0,15 тонни соломи, 24 м2 перекриття і покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Бійці 29-ї пожежно-рятувальної частини ліквідували займання о 21:08. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool