На Кіровоградщині за добу виникло 19 пожеж

Квітень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Оперативна нформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 31 березня – 1 квітня

Загалом по області стабільно ВИСОКИЙ рівень кількості пожеж – 19 випадків за добу.

З них 14 займань зафіксовано на відкритих ділянках.

У Кропивницькому районі та м. Кропивницький – 6 пожеж, Голованівський район – 4, Новоукраїнський район – 2, Олександрійський район – 2. Загальна площа вигорілої української землі складає близько 12 гектарів.

Крім того, 5 займань сталось на території житлового сектора. На жаль, одна людина загинула: у с. Хмельове Смолінської СТГ Новоукраїнського району була пожежа речей домашнього вжитку в приватному будинку, де й загинув господар 1966 р.н. На гасіння пожежі підрозділи ДСНС не залучались, займання ліквідовано силами громадян.

Крім того, вогнеборцями пожежно-рятувальних підрозділів області здійснено гасіння пожеж соломи у с. Криничне Устинівської СТГ, сінника та дров – у с. Протопопівка Приютівської СТГ Олександрійського району, домашніх речей у приватному житловому будинку – у с. Лозуватка Маловисківської МТГ та господарчої споруди – у с. Братське Компаніївської СТГ.

Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool