На Кіровоградщині за добу, що минула, приборкано 3 пожежі

Листопад 11, 2019 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 займання у житловому секторі та за його межами.

Так, 10 листопада бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький двічі залучались на гасіння пожеж: о 14:25 по вул. Братиславській в обласному центрі сталось займання 0,5 м2 стовбура дерева на відкритій території, а о 15:33 стало відомо про пожежу 5 м2 сміття в оглядовому колодязі тепломережі по вул. Героїв України. 

Вже 11 листопада о 00:53 надійшло повідомлення про пожежу по просп. Будівельників м. Олександрія. Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить скутер «SABUR JOC» на відкритій території. О 01:02 вогнеборці 2-го ДПРЗ м. Олександрія локалізували та о 01:03 ліквідували пожежу.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool