На Кіровоградщині за добу, що минула бійці ДСНС ліквідували 7 пожеж

Червень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 629 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградщини 7 разів виїжджали на ліквідацію загорань на території приватних домоволодінь та екосистем області.

18 червня о 12:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Дмитрівка Знам’янського району.

На місці пожежі з’ясувалось, що горить 51 м2 двох поруч розташованих господарчих споруд на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 12:21 пожежу було локалізовано та о 16:24 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

О 15:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Українській с. Головківка Олександрійського району. Виявилось, що горить 25 м2 покрівлі літньої кухні та 45 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння. Бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії та місцевої пожежної команди смт Нова Прага о 17:51 ліквідували пожежу.
О 18:09 сталось загорання 200 кг деревного вугілля та 2 м2 внутрішнього оздоблення автомобіля ГАЗ 33021 поблизу смт Павлиш Онуфріївського району. Пожежу ліквідовано силами рятувальників 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди смт Павлиш.

Крім цього, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи Олександрійського, Новоукраїнського, Бобринецького районів та м. Кропивницький залучались на ліквідацію пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях населених пунктів загальною площею понад 1 га. Всього зафіксовано 4 займання, найбільше з яких – на вул. Промисловій у м. Бобринець.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool