На Кіровоградщині за добу ліквідовано 5 пожеж

Листопад 06, 2018 | Новини | Переглядів: 577 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону 5 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

 Так, 5 листопада о 12:40 виникла пожежа 15 м2 сміття на вул. Небесної Сотні м. Помічна. На гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна.

 Двічі гасили пожежі вогнеборці Знам’янського району. О 15:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Суворова м. Знам’янка. На місці події з’ясувалось, що горить 1 м3 дров в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 15:47 пожежу було локалізовано та о 16:29 – ліквідовано.

О 16:15 виникла пожежа на вул. Калиновій смт Знам’янка Друга. Горіло 12 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 16:49 пожежу було локалізовано та о 17:20 – ліквідовано.

О 21:43 надійшло повідомлення про пожежу за адресою: вул. Набережна с. Козирівка Новгородківського району. Горіло 48 м2 сінника та 10 т сіна в ньому на території приватного домоволодіння. О 23:15 пожежу локалізовано та о 00:50 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка.
Вже 6 листопада о 02:50 виникла пожежа на вул. Шкільній с. Пурпурівка Новомиргородського району. Як з’ясувалось, горить покрівля двох господарчих споруд загальною площею 41 м2 та речі домашнього вжитку в них на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород о 05:30 пожежу локалізовано та о 05:55 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
               


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool