На Кіровоградщині за добу ліквідовано 4 займання різного характеру

Березень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 2544 | Коментарі: 0

14 березня о 06:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Папаніна смт Добровеличківка. Як з’ясувалось, там горить 12 м2 дерев’яних елементів господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

 О 07:10 пожежу було локалізовано та о 07:22 – ліквідовано. В гасінні брали участь 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка.

О 12:45 стало відомо про займання по вул. Кравчука с. Федорівка Кропивницького району. Пожежно-рятувальний підрозділ, який прибув на місце виклику, встановив, що горить 30 м2 покрівлі та 5 м2 перекриття магазину. О 13:40 пожежу було локалізовано та о 15:20 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 19:17 ліквідували пожежу 50 м2 сухої трави на відкритій території поблизу с. Зелений Гай Знам’янського району.

читайте також: Кропивницький: «Комунальні ігри» у 15 фотографіях

О 19:25 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Херсонській, що в обласному центрі. Там на території приватного домоволодіння загорілось 2 м2 покрівлі лазні. О 19:45 загоряння було локалізоване та о 21:11 – ліквідоване. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

 

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

На Кіровоградщині, за, добу, ліквідовано 4 займання, різного характеру,

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool