На Кіровоградщині за добу було ліквідовано 4 загоряння у житловому секторі

Червень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 4 рази залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, о 12:00 виникла пожежа на вул. Молодіжній у с. Капітанка Голованівського району. Там горіло 4 м2 господарчої прибудови на території приватного домоволодіння. О 12:33 пожежу було локалізовано та о 12:38 – ліквідовано.

До гасіння було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 14-ї ДПРЧ смт Побузьке. О 16:46 сталась пожежа на пров. Затишному смт Добровеличківка. Як стало відомо, горить 20 м2 перекриття літньої кухні на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 15-ї ДПРЧ о 17:36 ліквідували пожежу. Бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії о 18:58 ліквідували пожежу 5 м2 покрівлі житлового будинку на пров. Середньому. Вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі 6 м3 дров на території приватного домоволодіння, яке розташоване на вул. Харківській обласного центру. У всіх випадках травмованих та загиблих немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool