На Кіровоградщині з присадибної ділянки чоловіка вилучили «урожай» коноплі

Серпень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1402 | Коментарі: 0

Майже 140 нарковмісних рослин, висота яких подекуди сягала 2 метрів, на території домоволодіння незаконно виростив житель Голованівського району.

«Під час розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 38-річного чоловіка.
У результаті на присадибній ділянці виявили насадження 137 кущів, які, за висновками експертизи, є рослинами коноплі та містять психотропну речовину», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

Нині вирішується питання про оголошення особі підозри у скоєнні злочину. Раніше громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів. Слідчі дії тривають.

За матеріалами Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool