На Кіровоградщині з приміщення току викрали велику кількість зерна пшениці

Серпень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

На початку серпня до Новомиргородського відділення поліції звернувся начальник охорони однієї з місцевих агрофірм та повідомив, що вночі з приміщення току викрадено велику кількість зерна пшениці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що крадіжку скоїв 26-річний раніше судимий місцевий житель разом зі своїм 32-річним товаришем, жителем сусіднього району.

Чоловік, взявши собі за помічника знайомого, дочекався, коли охорона піде на інший бік території, переліз через паркан та перекидав назовні мішки із зерном. Потім друзі перенесли крадене додому до співмешканки одного з підозрюваних, де і сховали. Згодом зловмисники почали продавати збіжжя, а гроші витрачали на алкоголь та продукти харчування.
Працівники поліції виявили речові докази – частину викраденого зерна.

Обом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Тепер їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool